25. ledna 2012

Vítejte!

Tento blog byl vytvořen proto, aby informoval o nelehké situaci politických vězňů v Bělorusku a snad trochu pomohl uvést ve známost, o čem se u nás příliš nemluví. Jsme šokováni faktem, že v Evropě 21. století, cca 600 km od  hranic České republiky, leží země, ve které nejen že jsou nespravedlivě vězněni, ale i psychicky a fyzicky mučeni lidé, kteří neudělali nic víc než že otevřeně říkali svůj názor a požadovali změnu k lepšímu. 

Z pozice vás a nás - občanů této zémě toho není mnoho, co pro ně můžeme udělat. Chtěli bychom  zde pravidelně informovat o tom, co se s nimi děje a snad i motivovat případné čtenáře, kteří ještě nepropadli zpohodlnělé lhostejnosti k tomu, aby se zapojili. Tj. např. finančně podpořili rodiny vězněných osob nebo psali dopisy do vězení. Má to smysl!

Pokud máte zájem dostávat od nás čas od času aktuální informace o vězních, neváhejte si nás přidat na facebooku (tlačítkem "líbí se mi" v levém menu). Pokud facebook nemáte, je zde možnost odběru novinek e-mailem (pole "submit" tamtéž)...

Již brzy jsme tu s prvními aktualitami!

                                                                                               prozatím Díky za Váš zájem...